Enter your keyword

Reissupannun koronatiedotteet

Reissupannun koronatiedotteet

Tänne sivulle päivitämme koronatilanteeseen liittyvät tiedotteemme. Julkaisemme paljon tiedotteita myös Facebook-sivuillamme, seurailethan niitä aktiivisesti! (Mikäli et ole Facebookissa, voit katsoa julkaisumme myös näiden nettisivujen etusivulla olevasta FB-upotuksesta)

1.6. alkaen avaamme jälleen ovet viranomaismääräyksiä noudattaen. Kahvilan sisäpaikoista on käytössä puolet, mutta ihanat ulkotilamme terasseilla ja pihalla Puulan rantamaisemissa ovat vapaasti asiakkaiden käytössä. Toivomme, että ette asioi meillä, jos teillä on koronaan viittaavia oireita ja muutoinkin pyydämme huomioimaan riittävät turvavälit. Säädösten mukainen kahvin annostelu myyjän toimesta hidastaa hieman toimintaa, mutta se on meidän kaikkien parhaaksi ja toivommekin teiltä asiakkailta ymmärrystä ja hieman kärsivällisyyttä ruuhkaisina hetkinä. Nautitaan joka tapauksessa ihanasta Suomen kesästä!Tilaustuotteet

Voit tilata meiltä normaaliin tapaan esimerkiksi täyte-, juusto- ja voileipäkakkuja sekä muita suolaisia ja makeita leivonnaisia. Tilaustuotteet ovat noudettavissa aukioloaikana. Erikseen sovittaessa voimme kuljettaa tuotteita myös Kangasniemen taajama-alueelle.

Tilaukset puh. 040 505 0041

Pannun Pullapirssi tuo leivonnaiset lähellesi! Pullapirssin ajoreiteistä ja tuotevalikoimasta tiedotamme Facebook-sivuillamme.

Koronakortteja myynnissä!

Osta ”Koronakortti 2020” ja tuet kahvilayrittäjiä kriisitilanteessa. Koronakortti on 20 euron arvoinen Reissupannun lahjakortti, joka on voimassa vuoden 2020 loppuun.